Thursday, April 11, 2013

Kesian Mak Sy!huhu! =(

assalam…arini kita bincang sikit pasai kes mak2 @ ayah2 kita guna teknologi zaman skrg…nak dijadikan crita mak sy beli samsung galaxy tab 2 7inch..masa dpt tu kitorg pun xcited la setting kt dlm tu segala akun fb n emel bagai…

apa yg sedeyhnya ialah

v

v

v

v

satu hr mak sy kol sy tak dpt sbb tpt sy tadak line, ada miskol notification ja…pahtu wife kol, habaq kata mertua aka mak sy kol dia tny kt dia pasai cmana nk login akaun fb..mak sy terlogout namun tatau cmana nk login balik…

emel pun tak ingt apatah lg password…cian dia tau…sy kol mak sy…instruct dia dr dalam fon ja ttg cara2 nk login akaun fb dia…

n ternyata dia tatau nk login…

sampai kini dah 4 ari mak sy tak login fb….

cian dia!!!huhuh

:::mak, nti adik balik adik tlg mak loginkn akaun fb mak keh:::

C360_2012-10-26-18-36-06_org

ni la mak sy…dia seorang yg penyayang…walaupun dia mcm bertegas ngn anak2 tp dia tunjukkan syg dia kat kt binatang2 sekelilingnya…tgk pics ni, monyet2 liar yg terabai pun dia kasi makan tau…sanggup dia p kutip buah2 yg gred rendah kt pasar buah utk bg monyet liar ni makan…mak sy mmc comel~

i love u mom~

0 comments: