Sunday, October 14, 2012

GILA MOTO ::: KTM DUKE 200

ok guys, salam…kali ni aku nk share plak kegilaan moto…tak mau tgk yg lain , tak mau tgk byk2…1 ni da cukup kot…nti rambang mata, duit tu yg tak rambang…ala buat pakai p skolah taun depan, buat ulang alik ipoh – parit buntar…buat jalan2 ngn bini ptg2 keliling kampung…

cukupla tu…bukan aku nk konvoi sampai koh samui atau chiang mai…tak sampai cmtu kot…

jeng jeng jeng!

200-Duke_front_blackBack

1343102235_418542487_1-New-KTM-Duke-200-Selangor

design lawa, naked bike ni aku suka…saiz tak besaq sgt mcm superbike yg lain…cc pun 200cc ja, top speed pun 130kmj ja sbb ada rpm cut off…ok la tuh…bukan aku nk naik moto ni p ke bulan…tamau laju2…

yg pnting memenuhi la citarasa aku…loan apa pun tadak ag, apa salah ambek moto ni sepam! haha!

2 comments:

SaRRaFaRysHaALiA said...

en suami aku pun dok berkenan dgn moto nih gak....aiyak...

Cikgu Jack said...

keinginan sang lelaki, iyakan aja...hehe