Friday, April 12, 2013

Ketentuan Ilahi Tepat Pada Waktunya…=)

1365574869259

Assalamualaikum…tadaaa!!! ni gambar terkini dalaman rumah kami, dulu bergaya depan pagar rumah ja…lani dh buleh asuk rumah…so kami decided nk buat rumah tu elok sikit…

hihi…ini wayaring n downlight + kipas + lampu mangkuk 1 rumah…piping n pancur air serta shower pun dah buat skli jugak…

mana dpt duit?hihi…aku n wife aku bukan la masuk mlm ka skor a ka apa…jadi tidak dpt tidak kami save duit sikit, kumpul sikit n beli sikit…

nk dijadikan cerita plak aku dah buleh kuarkan kwsp aku…so lambak duit tu kat sini la…simpan duit kecemasan sikit pahtu inilah hasilnya…

sesungguhnya ketentuan Allah itu sgt brtepatan dgn keperluan aku…thanks ya Allah~

0 comments: