Friday, January 14, 2011

Saat berjauhan~

st paul

syg, ingt tpt ni?masa ni kt  Melaka, tpt yg kat atas bukit tu…kita merayau2 cari A Famosa tp naik bukit jumpak yg ni…nk tanya kt org, tp segan..nampak sgt kita ni tuli…hehe…pic ni kenangan kita p Honeymoon kt Melaka…ingt ag masa kat sana tu, B asik sakit2 ja…ada ka patut tyme berbulan madu leh jatuh sakit…hehe…

baru2 ni mnje ada kabar gmbira utk b, fmly b n fmly mnje…mnje positif pregnant…mmg hepy sgt masa tu..syukur sgt kn syg?mnje pon 1st tyme rasa cmana jadi ibu mengandung…so sweet…tp rasa tu xlama. Dia kata rezeki tu belum sampai utk kita, mnje hamil 6mgu ja…then beby gugur…xpa syg, belum rezeki…kita trima ja apa yg dah ditetapkn Allah..

ada hikmahnya tu..mabe beby xnk sakitkn ibu masa mendatang…mnje jgn sedih, nti masa hari perhitungan beby dtg cr ibu dia, dia pimpim ibu masuk Syurga…amin~hehe…

akibat drpd tu, mnje stil rasa sakit dalam perut tu, mnje ckp mnje ok…tp b tau yg mnje xnk b susah ati…almaklumla b ni kn ulu…kalo b susah ati nti mnje sedey…smpe satu tahap tu mnje curiga n was was…b kira mnje dh xtahan sakit tu sbnarnya…once again mnje g jupok doc pakar sakit puan…n what a shocking…dlm tu ada bendasing dlm tu yg kita pon tatau…

doc amek darah, bg ubat…n doc ckp mnje kene dtg ag…mnje positifkn b ag..mnje ckp xde pape…syg, ur very strong…even tgh sakit masih lagi xnak si suami risau…doc ckp ada smthing sebesar lebey kureng seinci dalam tu..n if ubat xberkesan, you’ll face a minor operation…but stil u told me not to worry…

i do love you, kalo b dpt balik…mesti b dah balik tgk istri b tu…xpa syg, hold on..by hook or by crook b akan balik bersama mnje…mnje tlg bertahan tau…b syg mnje…kita sama2 doa n hadapi ujian ni tau…moga pasni semua ok n sehat2 seperti sediakala…

 

Tolong doakan kami~

amin~~

=)

2 comments:

nOrfArrAyEn said...

semoga berbahagia ke akhir hayat...
ke anak cucu cicit sepanjang generasi... :) :)

yunaishihara said...

abg jad.....kak dya gugur???