Monday, August 2, 2010

pertapaan yg menambah ketagihan

place:::lazy bedroom

mood:::lazy

activity:::lying lazily on my lazy bed

haigais!(hey guys)…arini mood malas2 jer…sbb ujan…so bermalas2 la…hehe…saje jer letak entri ni, sbb smlm aku dok godek2 photoshop…wat muka aku dreamskin…jd kuning sgt plak…tp xpala…first try…ngn tutorial guidance from mark monciardini…so camni la aku dapat…hehe…

freakyface copy 

amacam?ada ok ka?2jam kelebek mende nih…nk kata jd tu jd la gak…tp xdetail la sgt…buleh repair lagi ni kn…hehe…so pasni nk wat ag…menarik gaks!hehe

1 comments:

@xiM said...

besaqnyaaa muka hang!!macam ALIEN dah!hahahaa