Saturday, August 14, 2010

Mati Akal

 

mood:::grief

reason:::12 hour electricity in school…before this 24hour…

 

sidang pembaca…dah lama aku tak letak sebarang entri sejak skg ni. bukan apa..elektrik kat sekolah aku bukan lagi 24 jam mcm dulu…cuma 12 jam ja..so susah aku nk wat apa2 kija…hmmm…dah nasib di hulu…minyak pulak kena catu. aku kena gak la trima walau cmana pon…adoi…redha ja la…ujian kn…

enjoy

crp

ni aku wat guna texture ngn blending mode ja…maklumla, aku bukan terer sgt pon…nk bg cun sikit aku pakai lightroom then wat cold tone…hehe…saja coba2…kalo prasan ada nampak line kat muka aku tu…suppose leh improve lg pakai gaussian blurr…tp kemalasan…hehe

0 comments: