Monday, September 20, 2010

lama btoi noo~

hehe…assalamualaikum…masih belum terlambat kiranya aku nk ucapkn SEMALAT HR RAYA AIDILFITRI kepada saudara saudari yg sudi menjenguk ke blog yg tak seberapa ini…lama btoi aku x masukkn entri…kali ni mmg lama sungguh…hehe…so ada la kija aku serba sedikit yg aku wat utk mengisi kad memori kamera aku…sila la tgk eh…suka suki ja pon…

 

_DSC1939

masa ni birthday my fiance…masa tu la pulak kami lalu tepi jalan yg ada funfair…so mcm nk bg sweet sikit la birthday tunangku ni, aku pon bawak la dya p funfair ni…hehe…br la romantis~

_DSC1899

then aku tingin sgt nk makan haagen daaz…tp kat supamarket tu tinggai perisa yg xbesh…aku try lg cr vianetta, hmmm…banyak sgt utk kami makan 2org sampai abes…so d solution kami pon beli la baskin robin…n my fav is vanilla flavour…she’s so into chocs!hehe

_DSC1947

ni pemandangan yg aku dapat masa naik bnda pusing2 tu…dr atas la ni…hehe

_DSC1775

ow, ni pics masa aku landed kat penang airport…syok ms ni cz my fiance tunggu kat ctu…hehe…_DSC1705

sambutan hr kebangsaan..student name:::sherrilvya std 3…

_DSC1722

Jalur Gemilang yg dah siap diwarna dgn cincai~

_DSC1728

trade mark aku ni dr sejak aku form 1 ag…hehehe

_DSC1730

bendera Negeri Sarawak dan Jalur Gemilang sebelum dinaikkan…

setakat ni dulu aku tamatkan entri aku…sebab ada ag yg aku nk tambah nih!hehehe

0 comments: