Friday, April 23, 2010

Rahasia Kecantikan Aku!

salam berbloging kembali...mesti kali ni korg terpk...apa pulak aku nk mrapu kn?eheheh...ada kaitan tau dgn pic ni...kali ni aku nk tunjukkan kat hampa semua bout rahasia kecantikan aku selama ni...cantik ka?dak la...kyra mcm maskulin la kn...

xtually nama produk ni ialah Ginvera Marvel Gel Nutri White...apa yg aku nk cita?sebenarnya bnda ni bukanla pencuci muka...bnda ni dipanggil exfiloating gel -kalo xsalah-..bnda ni korg aply directly kat muka korg. xpayah nk letak air kat bnda ni sbb dia bukan cm pencuci muka or foam...bila korg palit bubuh kat muka korg...korg kena tonyoh gently sampaila kuaq kulit muka korg yg xsehat n mati tu...nti ada bnda mcm ketui2 bulat jatuh..show that byk kulit yg mati...bnda ni mcm scrub muka gak, tp dia lebey lembut n lebey efektif atas muka yg byk minyak...(hmm, mcm aku ni duta kecantikan la pulak)

aku gatai pakai bnda ni dr tingkatan 3 ag...yg peliknya, aku beli bnda ni setaun sekali ja dulu...so bila abes, aku biaq la abes...eheheh...n aku xpenah nk sebuk pakai pencuci muko pon...ehehehe...then lama pas tu aku kena demam campak masa kat universiti..abes satu badan n satu muka aku naik bijik2...bila dah baik demam, parut aku byk gilak kat muka...aku tatau nk bg ilang parut ni gumana...then aku tingat la bnda ni...aku pon mula pakai...

lama gak aku pakai bnda ni...dalam xsedaq tgk2 parut kat muka aku tu ilang...syukur...so skg aku dah kija...dah ada la duit seniri...bila bnda ni ada promo sale kat watson @ guardian..aku pon borong la...hrga dalam rm 30++ kalo xsalah...coba la weh...

xpon ada gak nano white...sama gak dia exfoliate ur skin...eheheh..sbb tu la korg tgk aku mcm cerah, bergaya, berkeyakinan tinggi n menten puteh!hahahah!poyos!!

0 comments: