Tuesday, April 23, 2013

Jumpa Wifey!

okeh, ari jumaat ni wife dtg miri…tp dia ikut jalan jauh…pegi kk dulu pastu baru patah balik ke miri…nk spent time together…biasala PJJ mmg camni la caranya…

n GB pun dah sahkan n menyokong pertukaran aku kali ke 9 ni…mana tau ada la rezeki kali ni nk balik pindah…sbb kali ni aku mintak p parit buntaq…dok dekat ngn mak n pak…

n itu jugak sbg satu alternatif utk dekat jugak dgn mak lang aku serta mertua…ya la, nk ke ipoh pon sejam, nk ke Bukit Mertajam pub sama jugak 1 jam…hehe

INI KALI LAH!!!

C360_2012-12-09-20-51-17

0 comments: