Wednesday, June 29, 2011

Pujuk yg Mnje,lalala~

DSC_5257

entry yg sebelum ni menjelaskan isu kelancangan org lain…hehe, mungkin xberapa nk reda rasa sugul di hati mu itu syg…hehe…so bertepatan dengan kemasukan gaji dan keperluan yg perlu dipenuhi, anything to u syg…as long as u r happy when im not arround…even dari jauh pun, bb akan try sedaya upaya utk menyegarkan cinta yg terjalin secara sah ni…hehe…

pujuk memujuk itu membahagiakan selagi kedua2 willing utk beralah…hehe…semalam kamu menangis..semua itu ini tak kena…tgk2 rini balik kija, ada hadiah yg dah diposkan untuk kamu…sy nk bg hadiah tu kt kamu mnje, tp org lain yg tlg poskan…macam besa la kita kn kapel, so brg tu pun kapel…hehe…yg penting kamu terubat dan kamu suke…bila kamu suke, your bb pun suke~

so bb hrp mnje hepy owes…walau kita jauh, kita tetap hepi…jauh kt jarak ja…kt telinga, kt depan mata, kt hati tu rapat baik punya smpe xleh nk ckp pa…hehe…

kamu suke ni kn?

adik robot

dpt jam ni kamu da okey kn?thanks syg sbb da okey…

syg kamu rindu kamu~

0 comments: