Wednesday, July 7, 2010

Snap snap by Cikgu Ruby

di sekolah aku ni ada sorg cikgu ni yg minat ngn photography. jd kdg2 dia p pergi memburu dan menembak. mcm biasa la guna senapang d3000 + 18-55mm.

DSC_0002

ok, ni la dia Cikgu Ruby Langi. berasall dari Lundu, Sarawak. Tarikh lahir dan usia wajar di rahsiakan atas sebab2 privasi. mengajar di SK Uma Bawang dah lama la jugak sbb dia pon senior aku. masih single tapi tatau la avail ka tidak. matapelajaran yg diajar ialah Math, dan ada juga interest dalam seni. so dia jgk ajar seni kat sekolah aku ni. di bawah ni adalah hasil capture dia. memburu potret dgn penuh semangat. talent adalah budak2 beliau sendiri. chill!

DSC_0003

yg ,mula2 ni aku yg shoot dulu…

DSC_0007

barisan talents terhensem pilihan hati Cikgu Ruby

DSC_0012

Model kecil beraksi. talent name:::Valentine

DSC_0019

Talent seksi menampakkan perut:::Nixterry John

DSC_0023

hoho, Cikgu Malvin(depan) dan Cikgu Jack enter frame

DSC_0028

moral of the picture, jgn makan aiskrim sorang-sorang. share la dgn member2…

DSC_0029

the weather is hot or we make u hot?

DSC_0017

hehe…dats all, kredit to Cikgu Ruby…

0 comments: