Monday, October 21, 2013

Lembu Pun Nak Skoloh!

assalam, ok sebenanya perkara ni dah lama jadi kat skoloh sy..ala, skoloh br sy la…area sentul ni ja, dekat ja…hihi…masalahnya ialah bbudak skoloh ni selalu tak hadir, ckp demam la, blik kg la, birthday la, ponteng la, n paling common ialah bangun lambat…

bila tgk keadaan kat dalam gambo ni rasanya natang ni plak mcm mau dtg sekolah…siap riben bagai…oloh comei….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.IMG_20130910_084419

lembu masuk sekolah saya!

0 comments: