Thursday, August 22, 2013

Persekitaran baru

ok dah selamat kt sekolah baru…n dah mula jatuh cinta….boring2 petang2 mai area sekolah…tgk budak2 dok watpa ptg2…rumah ngn sekolah pun tak jauh mana…so xrasa sgt ulang alik p skolah tuh…hihi~

n alhamdulillah wife pun bakal pindah ke kl sept ni…dan bakal dok tgh2 kl…area ampang tu, ada rumah mak kt ctu…seb bek ada rumah mak…kalo idak jenuhla nak menyewa…hihi

nk idup sama2 for the very 1st time…wifey demanding utk anta n ambek stp kali kerja…n aku try la yg terbaik utk wifey…hihi~

muoh muoh~

be2

0 comments: