Saturday, June 25, 2011

Hari-hari

selalu kalo aku nak pegi lcct @ klia dari ipoh, aku senang naik bas ja…murah pun murah pastu cepat sampai…ag satu, xdela nk susah2kn family aku nk g hntar then patah balik uma…sbb kalo lepak lcct @ klia tu bukan selesa sgt pun…

ni la jadual bas yg ada kt medan gopeng, ipoh…bas ni direct ke lcct @ klia…hehe

ada y plusliner n ada gk yg star shuttle…

convenience!

_DSC3532

_DSC3531

0 comments: